Komplett medence építés és típusok

Még sosem volt ilyen közel álmai medencéjéhez. A tervezéstől az átadásig komplett megoldást nyújtunk Önnek, csak kérnie kell.

Műanyag medence

Csempés medence, üvegmozaikkal

Hőszigetelt épített medence, fólia burkolattal

Polipropilén, műanyag medence, beépítve

Medence építés a tervezéstől a kezdetekig

Komplett kivitelezés a választott típussal

Talán még sosem volt ilyen közel az álmai medencéjének megvalósításához. Az Ecopool a tervezéstől az átadásig, egykézben, jól bevált, szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal dolgozik. A megadott határidőket betartva hozzuk létre álmai medencéjét. Végre minden adott lesz egy kerti oázishoz, egy olyan helyhez, ahová bármikor elrejtőzhet a világ elől. Nyugodtan pihenhet, akár még a hét közepén is, így másnap ismét újult erővel térhet vissza a munkához.

Hogyan zajlik az építés folyamata?

A tervezést a leendő tulajdonossal együtt végezzük el, lehetőleg egy pontos egyeztetést követően. Ennek köszönhetően a végeredmény mind technikailag, mind esztétikailag tökéletes lesz. Többé nem kell aggódni, hogy kiszakad vagy kilyukad az áruházakban vásárolt medence széle. Az épített változatok hatalmas előnye, hogy ezeket egyszer kell megfelelően kialakítani, onnantól fogva évtizedekig szolgálhatják a család kényelmét.

Ezt követően jöhet a megvalósítás. Kialakítjuk a munkagödröt, ahol ez nem megoldható, ott kézi erővel történik el az ásás folyamata. A munkagépes megoldás esetén a szakember egy kész dokumentációt kap arról, hogy hova kerül a gödör, az milyen széles, milyen mély, és milyen hosszú lesz.

Amint ez megvan, jön a szakszerű vasszerelés, amire a beton miatt lesz szükség, hiszen fontos, hogy az jól bírja a víz súlya általi terhelést. Itt már megtörténik az alapszerelés, a medencébe bekerülnek a befúvók és az élményelemek. Végül pedig megtörténik a betonozás és a medence oldalfalainak kialakítása.

Az utolsó lépések közé tartozik a gépészeti szerelés, a burkolás, és végül jöhet a víz feltöltése. A burkolás végeztével megtörténik, amire az egész család annyira várt, a medence használata.

Nem feledkezünk meg azonban a körüljáró burkolat kialakításáról sem, amit nem árt már a tervezés folyamata során kiválasztani. Bár ez az utolsó lépés, nagyon fontos, hogy a gépészeti akna fedlap esetében előre tudjuk a burkolat típusát és annak pontos méreteit. Itt lehet szó WPC-ről, mészkőről, térkőről, de akár műfűről és pázsitról is. Attól függően, hogy mi a család célja.

Milyen kiegészítő elemeket kérhet a medencéhez?

Kérheti medence világítását, fűtését, a lépcső fóliás burkolását, ülőpadot, fekvőpadot, élményelemeket, mint nyakzuhany vagy hátmasszázs. Emellett nem probléma az automata vegyszeradagoló rendszer, sósvizes fertőtlenítés, rozsdamentes és saválló medence test szerelvények, illetve különleges 3D hatású fóliák kialakítása és használata sem.

Ezek mind azért felelnek, hogy Önnek és a családjának a legjobb otthoni wellness élményben lehessen részük. Végre minden adott lesz ahhoz, hogy egy hosszú nap után belevessék magukat a medencébe, kikapcsolódjanak, pihenjenek, és feltöltődjenek.

Egy saját vizes terület lehetőséget ad arra, hogy házibulikat, kerti partikat, közös grillezéseket szervezzenek, hiszen bőven lesz hely, hogy mindenki jól érezhesse magát az Önök oázisában.

Medence építés árak. Kérjen részletes árajánlatot még ma!

Az árak csak tájékoztató jellegűek, minden esetben helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk végleges, személyre szabott árajánlatot készíteni. A helyszíni szemle, valamint az egyéni igények alapján az árak változhatnak. A szerződés megkötését követően azonban a költségek fixek.

Nálunk nem kell rejtett díjaktól és plusz kiadásoktól tartania!