Medencefedés, medencetakaró

Növelje meg medencéjének élettartamát, hosszabbítsa meg a használat idejét akár egész évre is, vagy spóroljon. Érdekli?

Műanyag medence

Eltolható és húzható polikarbonát fedőtípus

Aquaguard: biztonsági medencefedés és medencetakaró ponyva

AquaTop: a motoros, rolós takarási megoldás

Aquafloor: automatikusan mozgatható, teherbíró, járható

Medencefedés

és medencetakaró

Egy saját kerti medence kapcsán különösen fontos, hogy annak élettartamát meg tudja növelni. Valószínűleg Ön sem szeretne foglalkozni fagykárral, a víz állandó tisztításával. A megoldás a medencefedés, ami távol tartja a víztől a szennyeződéseket, emellett egész éves használatot biztosít az Ön és családja számára. Válasszon minket, hogy megvalósíthassuk az elképzeléseit. Legyen szó polikarbonát, biztonsági, rolós, vagy éppen automatikusan mozgatható fedésről egyaránt, számunkra semmi sem jelenthet akadályt.

Miért fontos a medencefedés?

Önnek is van már medencéje otthon, de eddig még nem foglalkozott annak fedésével? Ennek fő előnye, hogy megnöveli a medence élettartamát, hosszabbítja annak használhatósági idejét, ráadásul akár egész éves használatot is lehetővé tesz. Megóvja az vizet a lehulló falevelektől, a szálló portól, szennyeződésektől, ami nagy hatással lehet a víz minőségére, annak tisztán tartási folyamatára.

A fedés zárható, ezáltal a gyermekek és az állatok számára is biztonságossá teheti az udvari környezetet. A víz hőmérséklete mindig optimális marad, ha éppen csobbanni szeretne. Nem számít sem a kedvezőtlen időjárási körülmény, sem a hideg, sem a forróság. Ha pedig medencefűtéssel rendelkezik, akkor még annak használatát is gazdaságosabbá tudja tenni.

A medencefedés ma már nemcsak esztétikus, hanem letisztult és modern is. A nyári szolár takaró segít melegen tartani a vizet, a téliesítő takaró pedig megóvja a medencét a fagykártól és a szennyeződésektől. Az Ecopool-nál tehát mindenre talál megoldást.

Milyen fedési megoldások léteznek?

Amennyiben Önnek polikarbonát medencefedésre van szüksége, akkor van egy jó hírünk: ez az egyik legpraktikusabb takarási megoldás. A medencét érő mindenféle káros hatások ellen védelmet jelent, emellett megakadályozza a víz párolgását, nem beszélve arról, hogy az üvegházhatásának köszönhetően képes melegen tartani a vizet.

Nincsen medencefűtése? Akkor ezzel a módszerrel tudja a medencéjét a leghosszabb ideig használatba venni. Teljes mértékben ki tudja küszöbölni a vízbe hulló szennyeződéseket, emellett megóvja a vizet a csapadék okozta pH emelkedéstől is. Használat során a sínhosszabbításnak hála bármikor el tudja tolni azt a medencétől, hogy csobbanjon egyet.

Másik megoldás a rolós fedés, ami nemcsak esztétikus, de ezzel még könnyebben kezelheti a medencetakarást. Kerülhet az építmény partjára rögzítve, de lehetséges a rejtett megoldás is. A rolós típus nagy előnye, hogy a lamellák számos színben és formában elérhetőek. Az alap a fehér, de akad világoskék, sötétkék, szürke, de még homokszín is.

Ami pedig a biztonsági medencefedést illeti, itt alumínium csövekkel merevített takaróról van szó, ami jócskán lenyúlik a medence szélein, ami több oldalon is rögzítésre kerül. Kisebb medencéknél a takarót kézzel lehet mozgatni, nagyobbaknál viszont motoros csévéző használatát tesszük lehetővé. Ennek köszönhetően egy kisgyermek vagy kisállat sem lesz veszélyben, a legbiztonságosabb megoldás a családi kerti medence fedése kapcsán.