Csempés, épített, üvegmozaik medence

Egyedi és igényes megjelenésű betonmedence Ön és Családja számára. Olyan kerti oázis, ami lenyűgöz, kikapcsol, mutatós.

Csempés medence

Mit kell tudni az üvegmozaik burkolatú csempés betonmedencékről?

Egyedi és igényes megjelenésű medencét szeretne családja számára? Olyan kerti oázisra vágyik, ami bárkit képes lenyűgözni, kikapcsolni, ahol bárki pihenhet, relaxálhat? Az Ecopool csempés medencéinek köszönhetően ezt könnyen megvalósíthatja. A mutatós megoldás a kert ékes dísze lehet, amit egész szezonban bátran használhatnak.

A csempével burkolt megoldások az IGAZI medencék, ezek bírják a legtovább, rendkívül tartósak és mutatósak. Szerkezetüket tekintve monolit vasbetonból készítjük őket, amire egy külön vízzáró réteget viszünk fel, majd jöhet a két komponensű ragasztó, valamint az epoxi fuga, aminek felhasználásával kerül fel a kiválasztott üvegmozaik burkolat.

Egy jól kivitelezett csempés betonmedence hosszú élettartammal rendelkezik, emellett rendkívül esztétikus látványt nyújt az udvarban. Szerencsére ma már a burkolatok széles választékban kaphatóak, így legyen szó modern vagy klasszikus építési környezetről, bárhol elhelyezhetőek.

A mozaikos vagy más néven csempés medencék kapcsán ugyanúgy szóba jöhet a süllyesztett vagy feszített víztükrű kivitel, csak úgy, mint a fóliás változatoknál. A szerkezet vízzáró képessége, a speciális anyagok, illetve a kivitelezési idő hosszúsága miatt ez a típus a költségeket tekintve is a legfelső kategóriába tartozik.

Miért jó választás a csempés, üvegmozaikos medence?

Bármilyen elképzelése van, mi megvalósítjuk az Ön számára. Nincs más dolga, mint árajánlatot kérni tőlünk, majd mérlegelni azt, hogy ez megfelel-e a családjának. Az árajánlat nem jár kötelezettséggel, abban viszont biztos lehet, hogy személyre szabottan készítjük el, így pontosan látni fogja, hogy mire számíthat.

A legkedveltebb méretek közé sorolható a 6x3x1,5 méteres, amely pont elegendő lehet egy család számára. A tervezés során kiválasztásra kerül a medence alakja, annak helye, valamint a mérete. Utóbbi egyedi igények alapján módosítható, kiegészíthető, mi bármilyen kérést meg tudunk valósítani.

Kényelmi szempontból előre megtervezzük a belső építményeket, amik kapcsán választhat napozót, ülőpadot, hullámos fekvőpadot, de a lépcső formájában is csak a képzelete szabhat határt.

Nálunk lehetősége van továbbá a komfort növelésére, mindezt további wellness funkciókkal és kiegészítőkkel. Lehet szó hőszivattyúkról, környezetbarát és gazdaságos fűtésről egyaránt. Bátran kérhet medencetisztító robotokat, amelyek automatikus tisztítást tesznek lehetővé. A berendezés a legkorszerűbb és leghatékonyabb technológiával dolgozik, tartja készen a vizet a csobbanásra.

Lehetősége van továbbá padlótisztító rendszer beszereltetésére is, ami kerülhet a medencepadló lemezébe és a lépcsőbe egyaránt. Itt jön szóba még az automata vegyszeradagoló, ami magától végzi a vízkezelést, a fertőtlenítést, illetve a vízminőség ellenőrzést.

Mindez nem lenne elég? További kényelmi és látvány elemeket szeretne a medencéjébe otthonra? Akkor válassza a medence világítást, ami lehet víz alatti halogén és LED megoldás egyaránt. Kérjen mellé kiegészítőket, dekorációs célú, funkcionális elemeket, így végre tényleg örömteli kikapcsolódásban lehet része. Még egy hosszú munkanap után is.

További medence típusok

Hőszigetelt épített medence, fólia burkolattal

Polipropilén, műanyag medence, beépítve