Porocell, fóliás épített medence

Zsaluköves helyett épített Porocell medence, mely évtizedekig kiszolgálja Önt és Családját, illetve meghívott barátait. Szeretné?

Csempés medence

Épített, zsaluköves (Porocell) medence, fólia burkolattal

Miért jó és mik az előnyei?

Az Ecopool fóliás medencék megfelelő minőségben, kiváló anyaghasználattal készülnek. Nálunk semmivel kapcsolatban nem lesz szükség kompromisszumra, mi minden álmát megvalósítjuk. A végeredmény egy kerti oázis lesz, ahol nemcsak Önök, hanem az egész rokonság, baráti társaság jól érezheti magát. Jöhetnek a kerti partik, a közös grillezések, és a nyári csobbanások. Az elavult zsalukő technológiát pedig felváltotta a sokkal korszerűbb, hőszigetelt porocell blokk alkalmazása.

Kerülje el a tipikus hibákat, a rosszul méretezett medencéket, a nem megfelelő csőrendszert és a hiányzó, nem elegendő befúvók problémáját. Ha minket választ, akkor sokkal gyorsabban juthat hozzá egy olyan wellness szolgáltatáshoz, amiről már régóta álmodott.

Nem éri meg a szakemberen spórolni, hiszen egy ecopool medencével nyugodtan tervezhet 20-30 évre.

Ebben még az unokák is megmártózhatnak majd. Rengeteg olyan medencét láttunk már, amit valaki saját maga akart kialakítani, hozzáértő tudás nélkül.

Egy fóliás medence megvalósítása azonban közel sem annyira egyszerű folyamat, mint azt elsőre gondolná. Ha szeretné, hogy a családja biztonságban érezze magát, meg akarja óvni a pénztárcáját a felesleges pénzkiadásoktól, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Miért válasszon hőszigetelt, porocell fóliás medencét?

Mert egy szakszerűen megépített úszómedence akár évtizedekig szolgálhatja a család kényelmét. Nem lesz szükség pár év után egy újabb vásárlásra, mint a merevfalú medencék esetén, hiszen azok nem örök életre lettek tervezve.

Egy fóliás medence viszont növelheti az ingatlanja értékét, könnyen felújítható, nem beszélve arról, hogy még a kert egész széttúrására sem lesz szükség.

A fóliázás folyamatát azonban mindig szakemberrel érdemes elvégeztetni, hiszen ez nemcsak egy nagyon alapos, hanem precíz munkát igénylő feladat is. Ez a bélés adja meg a medence esztétikumát, ettől lesz elegáns, modern, és tartós.

Mi hegesztéssel és ragasztással végezzük el ezt a folyamatot, így biztos lehet abban, hogy évekig nem lesz vele gondja.

Amint megtörtént a fóliázás, már tölthető is vissza földdel a medence külső fala. Innentől már csak a vízzel való feltöltés van vissza, aminek kapcsán a legjobb csapvizet használni, amit aztán folyamatosan karban tud tartani. A kútvizet nemcsak nehezebb, de még költségesebb is megtisztítani.

A fóliás medence előnyei

Az épített medencéknek rengeteg előnye van, hiszen bármilyen méretben és formában kérhető, itt tényleg csak a képzelete szab határt annak, hogy milyen lesz a végeredmény. A fóliás megoldás egy életre szól, tartós, ráadásul felújítani is jóval egyszerűbb, mint bármely más medencét. Ami pedig a stílust és a divatot illeti, fóliát szinte bármilyen színben és mintázattal kérhet, így biztosan sehol sem találkozhat majd hasonló medencével, mint ami az Ön kertjében található.

Az tény, hogy drágább, mint egy műanyag vagy egy merevfalú medence, az árajánlatunk elfogadása és a szerződés megkötése után az ár nem változik, így rejtett költségektől biztosan nem kell tartania. Válasszon minket és élvezze ki az otthoni wellness nyújtotta lehetőségeket! Kérjen személyre szabott árajánlatot még ma!

További medence típusok

Csempés medence

Csempés medence, üvegmozaikkal

Polipropilén, műanyag medence, beépítve