Medence fóliázás, belső medence fólia

A fóliázás a legjobb ár-érték arányú megoldás, ha burkolásról van szó. Nincs más teendője, mint díjmentes árajánlatot kérni.

Műanyag medence

A medence fóliázása az egyik legfontosabb lépés annak érdekében, hogy az építmény sokáig bírja a rendszeres használatot. Ma már az egész világon elterjedt burkolási formának számít a medence fóliázás, amely színvilágával, valamint különféle mintáival osztatlan sikert aratott a tulajdonosok körében. Ennek hatására a medence komfortosabb érzetet biztosít, nem lesz rideg és drága a burkolat. A fóliát könnyebb tisztítani, javítani, olcsóbb és egyszerűbb megoldás, ha medence építésében gondolkodik.

Miért a fólia?

Mert a cégünk olyan medence fóliákat alkalmaz, amelyek világszínvonalúak és minden EU szabványnak megfelelnek. A szöveterősített megoldás a leggyakrabban használt technológia, ha a medencék belső burkolásáról van szó. A vízzáró megoldás lakkozott felületének hála, könnyű tisztítást tesz lehetővé.

A méltán híres és tartós Alkorplan változatok széles választékban érhetőek el, így választhat 3D dombornyomott, valamint kőmintás változatot egyaránt. Tökéletes kiegészítő lehet egy mészkő burkolathoz. Az alapszínek kapcsán lehetősége van világoskék, adriakék, karibi zöld, világos szürke, sötét szürke, mozaik mintás, valamint fehér fóliával burkoltatni.

Az 1,5 mm vastag fólia kizárólag helyszíni kivitelezésre alkalmas. Ehhez hozzá kell tenni, hogy ez a típus a legstrapabíróbb, ráadásul többek között közületi medencékhez is alkalmasak.

A 0,75 mm-es nem szöveterősített megoldásokat illeti, ezekkel is lehet közvetlenül a helyszínen dolgozni. Olcsóbb, így kiváló választás családi medencék használatához. A lemezfalú medencék bélés fólia pótlására alkalmas 0,5 mm-es fóliákból több különböző méretből és fóliából válogathatunk.

Végül, de nem utolsó sorban vannak 1,5 mm vastagságú csúszásmentes fóliák is, amelyek kifejezetten a lépcsőkre lettek kifejlesztve, a balesetveszély elkerülése érdekében. A feszített víztükrű medencéknél a bukó él fóliázása is fontos, hiszen ezen a részen minimális a vízmennyiség, ezáltal fokozott a balesetveszély.

A medence fóliázás legfőbb előnyei

Mert erre a burkolási megoldásra 10 év vízzárósági garancia jár. Időtakarékos kivitelezést tesz lehetővé, ráadásul jelenleg nincs a piacon ennél modernebb módszer. Ideális választás lakossági, valamint közösségi használatra egyaránt. Könnyen tisztítható, egyszerűen karbantartható, emellett vegyszerálló anyag.

Csúszásmentes fólia is elérhető, ami biztonságos medence használatot tesz lehető. Ha pedig régi medence teljes felújításáról van szó, akkor egy új fólia burkolattal minden megvan oldva. Nincsen többé fuga, se repedések, és rések, így a ez a burkolási megoldás megóvja a medencét a fagyok okozta károktól.

Amennyiben szeretné, hogy a családja biztonságban és egészségben éljen, akkor a megfelelő vízkezelés mellett itt nem kell attól tartania, hogy a fólián megtelepednek a gombák, az algák, a baktériumok, valamint a mikroorganizmusok. Higiénikus és tiszta marad, még forró nyári napokon is.