Rolós, motoros medencefedés

Elegáns és diszkrét medencetakaró, mely elrejtve a környezetébe illeszthető. 100% minőség és 100% biztonság. Próbálja ki Ön is.

Műanyag medence

Diszkrét és elegáns fedési megoldás úszómedencére

A rolós medencefedés egy diszkréten elrejthető, síkban elhelyezhető, elegáns takarási megoldás. Az AquaTop a környezetével harmonizáló lamella választással otthonos hangulatot és letisztultságot áraszt magából. Az esztétikus, minimalista megjelenése mellett hatalmas előnye, hogy jelentős energia megtakarítást eredményez.

Miért a AquaTop rolós medencefedés a legjobb megoldás?

Az AquaTop bármilyen környezetbe beilleszthető. Elegáns, nem emelkedik ki a környezetéből, ezáltal nem keletkezik külön építmény a medence környezetében, mint például a polikarbonát esetében. Szépen és gyengéden fekszik a víz felszínén.

A lamellák színe lehet: fehér, bézs, fekete, alumínium, átlátszó, kék, titánium, de még arany is. A teljesen automata működése miatt pedig ez a legkényelmesebb medencefedés típus a piacon. A lamellák PVC vagy polikarbonát profilokból, tri- és quadro-extrúziós eljárással készülnek, ami magasabb ütésállóságot biztosítanak, ezáltal ellenállnak mind a jégesőnek, mind az egyéb időjárási viszontagságoknak. Jobb ellenállást mutatnak továbbá az alacsonyabb és magasabb hőmérséklettel szemben.

Amennyiben olyan medencefedésben gondolkodik, amely nemcsak biztonságos, hanem elegáns is, akkor válassza a rolós megoldást, válasszon minket. Mi megvalósítjuk az Ön és családja álmát, amiben az AquaTop-nak is nagy szerepe lesz.

A rolós medencefedés típusai

  • Föld feletti rolós medencefedés
  • Top One: föld feletti rolós medencefedés

A Top One rolós fedésünk főleg a beltéri medencékhez jó választás, hiszen a lamellákat egy lamella takaróval mindenképpen árnyékolni szükséges. Kivételt képez ez alól a fehér színű lamella. Előnye azonban, hogy a már meglévő medence esetében is használható, könnyen és gyorsan telepíthető. Nem kell sem bontani, sem pedig átalakítani. Pillanatok alatt elkészítjük az Ön számára.

A Nova Top rolós medencefedésünk a már meglévő medencék esetében is telepíthető. A tetején található rolós takarás alap tartozéknak számít. Könnyen és gyorsan a helyére illeszthető, nem jár semmilyen extra előkészülettel.

A Top Comfort a Top One dizájnosabb, sokkal egyedibb változata. A lamellákat azonban árnyékolni kell, ezért főleg a beltéri medencékhez ajánlott.

Az Elegant Line rolós medencefedésünk a már jelenleg is tervezés alatt álló medencékhez ajánlott, utólag ugyanis nem beépíthető. A roló kamra külső kialakítása miatt, a roló feltekerve nem vesz el helyet a medencéből. A roló feltekerve a medence oldalfalában kerül elrejtésre.

Ennek lamellái a fenéklemezbe tekeredek fel, ezáltal egy cseppnyi helyet sem vesznek el a medencetérből. Remek választás, ha a család minden centimétert ki akar használni. Jó hír, hogy egyedi medence forma esetében is alkalmazható. Amennyiben szükséges, a medence közepéről egyszerre két irányból indíthatók a lamellák.

Itt a roló egy medencén kívüli kamrába kerül elhelyezésre. A roló kamra fával vagy kővel egyaránt burkolható. Csodálatos látványt nyújt, ha egy burkolat fedi a roló kamrát és a medence körüljáró részt is. A medence teljes hosszában kihasználható, hiszen a kamra a medencén kívül kap helyet.

A jelenleg tervezés alatt álló medencék esetében érdemes elgondolkodni rajta, hiszen könnyen telepíthető, utólagosan viszont nem beépíthető. Az egyik legnépszerűbb medencefedés, hiszen a roló kamra kialakítása nem jelent plusz kiadást. Ez esztétikusan elrejthető a napozó, pancsoló részbe, esetleg az ülőpadba.

A Reno Line szabadon áll a medence alján vagy annak közelében. Nem található rajta takarás, feltekerve akár ülőpadként is használható. Utólagosan, a már meglévő medencékhez is telepíthető.

A rolós medencefedés régi típusú medencékhez is kiváló választást jelent. A vízbe belógatva, átalakítás nélkül szerelhető fel. Ennek ellenére sem emelkedik ki a felszínből, így esztétikus látványt biztosít a kert számára.

100%-os minőség és biztonság

Az AquaTop magas minőségű rozsdamentes acél mechanizmussal, alacsony feszültségű 24 V-os elektromos hajtással, valamint hidraulikus motorral készült. A felhasználóbarát vezérlőpanelt LCD kijelzővel tesszük tökéletessé. Bármikor egyszerűen és biztonságosan használhatja.

A rolós medencefedés nagyban hozzájárul a medencéje biztonságossá tételéhez. Automatikusan vagy manuálisan zárható, amit a TopLock rendszer tesz tökéletessé. Megfelel az európai szabványnak, de még a legszigorúbb francia szabványnak is, így a családja és a gyermekei egyaránt biztonságosan használhatják a medencét.

Energia megtakarítás medencefedéssel

A rolós fedés segít abban, hogy a medencében található víz mindig tökéletes hőmérsékletű legyen. Kiváló szigetelő hatásának hála a hőveszteség minimális. Ez a hatás 80%-ban csökkenti a hőveszteséget. A szolár lamellák pár fokkal felmelegítik a medence vizét, ezáltal jelentősen csökkentik az energia költségeket, ezzel együtt pedig a család ökológiai lábnyomát is. Napsütéskor a víz felmelegszik, éjszaka pedig a fedés tartja a megfelelő hőmérsékletet.

Választható kiegészítők

A TopLock automatikus zár, amely azonnal rögzíti az első lamellát, amikor a fedés záródik. Biztonságos és megbízható rendszer a mindennapokban.

Amennyiben tehát medencefedésben gondolkodik, válassza az Ecopool szakembereit. Mi biztosítjuk az Ön és családja számára a kényelmet, az állandó, és tartós medencehasználatot.