A medence tavaszi nyitása

Nem kíván sem a téliesítéssel, sem pedig a tavaszi medence nyitással foglalkozni? Hívjon minket bizalommal és segítünk!

Műanyag medence

A szakszerű nyitás menete

Télen semmiképpen nem szabad a vizet teljesen leengedni a medencéből. Fontos, hogy mindig maradjon benne annyi, hogy a fagy ne tudjon benne komoly károkat okozni. Sokkal nagyobb gond a hideg, a szél, a hó, és az eső, ha nem hagyunk benne kellő mennyiségű vizet.

Amikor medence nyitásról van szó, akkor a téliesítés folyamatának pont az ellentéte történik. Emellett a tavaszi feltöltéskor szükség lesz még egy kis porszívózásra és vegyszerezésre. Mindenekelőtt lekerül a téli medencetakaró fólia, majd bekerül a helyére a létre, ami korábban fagymentes helyen várta a tavaszi nyitást.

Lekerül a szigetelés a ellenáramoltatók csonkjairól, majd jöhet a homokszűrő beüzemelése. Nem maradhat el a befúvók és a szkimmerek dugójának kivétele sem, hiszen ezekre szükség volt ahhoz, hogy se a medence vize, se az eső ne szivárogjon be. Végül megkezdődhet a feltöltés folyamata, a ph- és a klórszint beállítása, valamint a vegyszerezés megkezdése.

Amennyiben a téliesítés valami miatt nem történt meg, akkor a tavaszi nyitás alkalmával a medence tisztítása során semmiképpen ne használjon súrolószert és durva csiszolóanyagot, hiszen ezek kárt tehetnek a medencében.

Segítségre van szüksége?

Ha úgy dönt, hogy nem szeretne ezzel foglalkozni, se ideje, se energiája megnyitni a szezont, akkor mi segítünk Önnek. A folyamatot szakszerűen, gyorsan, és hatékonyan elvégezzük, Önnek és a családjának már csak csobbannia kell egyet a vízben.

A megfelelően téliesített medence a tavaszi időszakban problémamentesen és gyorsan újraindítható. A szolgáltatásunk teljes körű beüzemelést nyújt a tisztítástól egészen a vízgépészet beüzemeléséig. Bízza ránk az medence nyitást és már indulhat is a fürdőzés!

Az otthoni magán medencék tavaszi újbóli megnyitásakor nagyon fontos, hogy minden szakszerűen és a helyes módszerekkel történjen. Ezek a lépések biztos alapot adnak ahhoz, hogy egész tavasszal és nyáron biztonságosan és nyugodtan használhassa a medencéjét.

Mi vállaljuk a tavaszi időszakban ezek beüzemelését, a vízforgató szivattyú beszerelését, valamint a teljes takarítást, az alga eltávolítását, illetve a ph érték beállítását.

Bízza ránk a munkát! Kérjen árajánlatot még ma!