Az EcoPool.hu medence referenciái

A mi álmunk, hogy az Ön igényeit maximálisan teljesítsük. Kérjük, tekintse meg munkáink egy részét a teljesség igénye nélkül.

Műanyag medence

Rólunk mondták..

Az udvarunkban egy teljes átalakítás vette kezdetét tavaly, aminek egy régóta tervezett medence elkészítése volt a fő szempontja. A medence, a hozzá való gépészet és a medencefedés elkészítésére a House Special Kft-t. választottuk. Az elejétől kezdve a végéig segítőkészek és figyelmesek voltak, kiváló csapatot ismertünk meg. Külön köszönet Domoszlai Dávidnak, amiért a helyszíni felmérés során és utána is bármilyen problémával és kérdéssel fordulhattunk hozzá. Mióta a medence elkészült minden időnket benne töltjük. Az egész család számára egy kiváló kikapcsolódást és egy remek lehetőséget adott, hogy minél több időt tölthessünk el együtt.

Volner Eszter, Csömör

Elképzelésünket felülmúlva egy csodálatos medencének lettünk tulajdonosai. Ha egy olyan medencére vágysz, amire ha ránézel is elégedettséggel tölt el, akkor csak ajánlani tudom őket. Minden igényünknek eleget téve készítették el ezt a medencét, amibe beleszerettünk már az elején és minden alkalommal egyre több élménnyel ajándékoz meg minket.

Bodó Dávid, Valbo Garden&Bau Kft., Dabas

Referencia munkáink – A teljesség igénye nélkül

Tekintse meg munkáinkat, amennyiben elnyerte tetszését, keressen minket

Kérjen részletes árajánlatot még ma!

Az árak csak tájékoztató jellegűek, minden esetben helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk végleges, személyre szabott árajánlatot készíteni. A helyszíni szemle, valamint az egyéni igények alapján az árak változhatnak. A szerződés megkötését követően azonban a költségek fixek.

Nálunk nem kell rejtett díjaktól és plusz kiadásoktól tartania!