Polikarbonát medencefedés

Minőségi és megbízható. Időjárásálló és ellenálló. Törhetetlen és rendkívül stabil. Még a strandszezont is kitolja. Mi kell még?

Műanyag medence

Minőségi és elegáns fedési megoldás úszómedencére

A medencetulajdonosok számára egyre nagyobb gondot jelent a gyermekek biztonságának megőrzése. A probléma főleg azoknál a családoknál merül fel, ahol 6-7 év alatti a gyermek, aki még nem tud úszni, könnyen beleesik a medencébe és megtörténik a baj. Emellett természetesen a kisállatok miatt sem árt a medencefedés, bár ennél sokkal több mindenre képes.

Bízza ránk a feladatot, mi olyan polikarbonát anyagot használunk, amely dizájn és funkció szempontjából is igen hasznos lehet az Ön és családja számára.

A medencefedés zárt szerkezetű alumínium profilból készül. Az egyedi technológiának köszönhetően garantálni tudjuk a biztonságos használatot. Az anyag maximális strapabírású és modern formatervezésű, ezáltal pedig kiváló kültéri összhangot hoz létre a kertben.

Az üvegezés rendkívül ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben, emellett nem tesz kárt benne semmilyen medencetisztító vegyszer sem. UV álló, törhetetlen, rendkívül stabil. A nyári időszakban is tökéletesen használható, a forró napsugarak sem károsítják a felületét.

A medence védelme a polikarbonát fedéssel tökéletesen megoldható, mi pedig segítünk ezt megvalósítani.

Csúszásmentes használat: A sínpálya magassága alig 14 mm, ezáltal kiváló léphetőséggel rendelkezik. A biztonságos használatot a csúszásmentes sínek teszik tökéletessé. A fedés azonban könnyen mozog, szinte siklik a krómacélból készült csapágyazásnak köszönhetően. Amennyiben pedig extrém időjárásnak lenne kitéve, a viharkapcsok segítségével a fedés mozdulatlan marad.

A polikarbonát fedés típusai

Lapos medencefedés

Az egyik leggyakrabban használt megoldás a lapos medencefedés, amit minimalista stílusjegy jellemez. Diszkrét, alig emelkedik ki a környezetéből, még egy elegáns, egy vintage, egy modern, de még egy minimalista kertben, udvaron is megállja a helyét. Elérhető többek között antracit, fehér, valamint bézs színben egyaránt.

Exkluzív megjelenésével a modern design megtestesítője. A lapos fedések közé tartozik, speciális és egyedi stílusa pedig lehetővé teszi, hogy a magassága 36 cm-től megvalósítható legyen. A lapos verziók között a modern eleganciát, a kor minimál stílusát visszaadó, valamint trendkövető Heca medence fedés az, amit a legtöbben választanak. A sarkított és szögletes formájának hála határozott vonalvezetéssel rendelkezik, ezáltal stabilitást tükröz.

Minimális sínkülső szélessége 3 m, a maximális szélessége 6 m. Magasságot illeti, legalább 0,36 m, maximálisan 0,8 m. Az üvegezés lehet 3 mm vastag színtiszta, illetve a tömör polikarbonát. Az elérhető porfestés: natúr eloxált és RAL7016 Antracit.

Speciális és nagyon laposan ívelt kosárgörbe keresztmetszetű kialakításának köszönhetően ez a megoldás diszkréten olvad bele a környezetébe. Elegáns, alig észrevehető, így csodás összhatást eredményez a kertben. A könnyed, valamint légies Mini formája egy gondozott udvar diszkrét, ámde tökéletes alkotóeleme lehet. Szuperlaposan ívelt megoldással készült, aminek minimális sínkülső szélessége 3 m, maximálisan 6 m lehet.

Magassága legalább 0,45 m, maximálisan 0,86 m. Az elérhető üvegezés lehet 3 mm vastag színtiszta és tömör polikarbonát. Az elérhető porfestés: natúr eloxált, RAL7016 Antracit, valamint RAL1015 Bézs.

Alacsony medencefedés

Az alacsony medencefedés magassága miatt lehetőség van alatta egy kicsit ugrálni, esetleg játszani.

A Basic fedés kialakítása igen praktikus és esztétikus. Ár-érték arányban nem talál jobbat, ez biztos. A minimális sínkülső szélessége 3 m, maximálisan pedig 5,5, így látszik, hogy itt már egy magasabb típusról van szó.

Minimális magassága 0,8 m, maximálisan 1,05 m lehet. Az elérhető üvegezés kapcsán az alábbi lehetőségei vannak: 3 mm vastag színtiszta, tömör polikarbonát, 6 mm vastag natúr, légkamrás polikarbonát anyag. A porfestés natúr eloxált.

A Comet formája és kialakítása lehetőséget ad az extrém széles medencék lefedésére. A legjobb választás kisgyermekes családok számára, nem csak azért, mert maximális helykihasználással rendelkezik, hanem azért is, mert remek árfekvése van.

A minimális sínkülső szélessége 3 m, a maximális sínkülső szélessége 7,5 m. Ezenfelül a szállítása 11 méter szélességig XTR profillal történik.

Minimális magassága 0,80 m, maximális magassága 2,00 m. Az elérhető üvegezés: 10 mm vastag natúr, légkamrás polikarbonát, 10 mm vastag égkék légkamrás SAN, 4 mm vastag víztiszta tömör polikarbonát, 4 mm vastag égkék tömör SAN.

Az elérhető porfestés: natúr eloxált, RAL 7016 antracit, RAL 1015 bézs, egyedi RAL szín.

A Sky egy diszkrét megjelenésű, alig észrevehető magasságú, visszafogott eleganciájú megoldás. Kiváló döntés kisebb kertekbe és medencékre.

A minimális sínkülső szélessége 4 m, a maximális szélessége 5,5 m. A minimális magasság 0,85 m, a maximális magassága elérheti a 1,05 m-t.

Az elérhető üvegezés kapcsán kizárólag a 3 mm vastag víztiszta tömör polikarbonát jöhet szóba. A porfestés lehet natúr eloxált és RAL 7016 antracit.

Van ennek egy extrább verziója, ami ugyanúgy diszkréten elegáns, egyszerűen és könnyen használható, praktikus fedés. Ez azonban kérhető sín nélküli kivitelben vagy egy oldali sínnel egyaránt.

A minimális sínkülső szélessége 3,5 m, maximális sínkülső szélessége 6 m. A fedés minimális magassága 0,60 m, maximálisan pedig 1,1 méter lehet.

Az elérhető üvegezés a 3 mm vastag víztiszta tömör polikarbonát, míg a porfestés kapcsán lehet szó natúr eloxált, illetve RAL 7016 antracit változatról is.

Közép-magas medencefedés

Ez a megoldás akkor jelent jó választást az Ön és családja számára, ha a fűtési szezont 5-7 hónappal meg szeretnék hosszabbítani. A kialakítása miatt a medence mellé kerülhet jakuzzi, szauna, de még napozóágy is. A magasság tekintetében választhat, hogy mekkorát szeretne, így biztosítjuk az egész éves medencehasználatot.

A Classic megoldás harmonikus és esztétikus kiegészítője lehet a kertjének. A magassága és köríves kialakítása miatt a medenceteret maximálisan ki tudják használni. A legjobb választás, ha nagyobb kerttel rendelkezik.

A inimális sínkülső szélessége 2,5 m, maximálisan viszont akár 7,5 m is lehet. Ezen felül a szállítás 11 méter sínkülső szélességig XTR profillal történik.

A minimális magassága 1,25 m, maximális magassága pedig 2,80 m.

Az elérhető üvegezés kapcsán az alábbi lehetőségei vannak: 10 mm vastag natúr légkamrás polikarbonát, 10 mm vastag égkék légkamrás SAN, 4 mm vastag víztiszta tömör polikarbonát, 4 mm vastag égkék tömör SAN.

Az elérhető porfestések esetében az alábbiak közül válogathat: natúr eloxált, RAL 7016 antracit, RAL 1015 bézs, egyedi RAL szín.

A Neptune az, ami miatt a medence egész évben, teljes mértékben kihasználható. A harmonikus, könnyed, és elegáns fedés bármely kertben csodálatos látványt nyújthat.

A minimális sínkülső szélessége 3 m, míg a maximális sínkülső szélessége 7 m. Ezen felül 11 méter sínkülső szélességig XTR profillal történik a szállítás.

A minimális magassága 1,45 m, a maximális magassága pedig akár 1,75 méter is lehet.

Az elérhető üvegezés: 10 mm vastag natúr légkamrás polikarbonát, 10 mm vastag égkék légkamrás SAN, 4 mm vastag víztiszta tömör polikarbonát, 4 mm vastag égkék tömör SAN.

Az elérhető porfestés: natúr eloxált, RAL 7016 antracit, RAL 1015 bézs, egyedi RAL szín.

Magas medencefedés

A magas medencefedés előnye, hogy zárt állapotban is sétálhatunk a medence mellett. Az elegáns vonalvezetése miatt rendkívül jól mutat a kertjében.

Ez egy szimmetrikus kialakítású modell, ami a magasságának és a formájának teljes kihasználtságot biztosít az Ön és családja számára.

A minimális sínkülső szélessége 3 m, a maximális sínkülső szélessége 7 m. Emellett 11 méter sínkülső szélességig XTR profillal történik a szállítás.

A minimális magassága 2,15 m, maximálisan elérheti a 2,80 m-t.

Az üvegezés lehet: 10 mm vastag natúr légkamrás polikarbonát, 10 mm vastag égkék légkamrás SAN, 4 mm vastag víztiszta tömör polikarbonát, 4 mm vastag égkék tömör SAN.

A porfestés kapcsán az alábbi lehetőségei vannak: natúr eloxált, RAL 7016 antracit, RAL 1015 bézs, vagy egyedi RAL szín.

Végül, de nem utolsó sorban itt van nekünk a Triton fedésünk, ami egy aszimmetrikus formájú változat. Ennek kialakítása úgy lett megalkotva, hogy még a medence partján történő sétálást is lehetővé tegye.

A minimális sínkülső szélessége 3 m, a maximális szélessége 6 m lehet. Emellett a szállítás 11 méter sínkülső szélességig XTR profillal történik.

A minimális magassága 2,25 m, míg maximálisan 2,40 m lehet.

Az elérhető üvegezések kapcsán az alábbi lehetőségek közül válogathat: 10 mm vastag natúr légkamrás polikarbonát, 10 mm vastag égkék légkamrás SAN, 4 mm vastag víztiszta tömör polikarbonát, 4 mm vastag égkék tömör SAN.

A  porfestés lehet natúr eloxált, RAL 7016 antracit, RAL 1015 bézs, vagy egyedi RAL szín.