Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés medence építés esetén a kezdetektől a végéig. Ön megálmodja, mi megépítjük. Érdeklődjön most.

Műanyag medence

Élményeket építünk

Képzelje el, hogy egy forró nyári napon kimegy a kertbe, leteszi a kedvenc könyvét és a kávéját a kerti bútorra, majd megmártózik a medencében. Ehhez azonban kompromisszumok nélküli, az Ön igényeit teljes mértékben kielégítő építményre lesz szükség, amit mi most teljes mértékben megadhatunk. Mindent szem előtt tartva elkészítjük az Ön és a családja számára álmai medencéjét.

Előfordult már Önnel, hogy megérezte azt az egy pillanatot, amikor minden a helyén volt? Egyetlen gonddal, feladattal, problémával sem kellett szembenéznie, nyugodtan kiélvezhette az adott helyzetet? Érzi, ahogy a forró napsugarak kellemesen simogatják a bőrét, miközben a kinti vízben hűsíti le magát?

Ez valahol egy álom, de egy olyan fajta, ami nem megvalósíthatatlan. Ezt fogja érezni a saját igényeire szabott medencében, akár minden áldott nap. Végre egy hosszú munkanap után is megmártózhat, kikapcsolhat, feltöltődhet. A teljes kivitelezés azonban eltarthat egy darabig, fontos megtalálni a megfelelő szakembereket, kivitelező céget, ami minden terhet levesz a lábáról.

Az Ecopool csapata minden egyedi álmot képes megvalósítani. Olyan medencét építünk, amik garantált élményekkel szolgál majd az Önök számára. Legyen szó feszített víztükrű változatról, esetleg süllyesztett verzióról, nálunk nem szükséges kompromisszumot kötnie.

Előbbi csodálatos látványt tud nyújtani, hiszen a víztükör pontosan a perem felső részéig tart. Ezt könnyebben tisztán lehet tartani, ráadásul úszás közben eggyé válhat a természettel. Ami viszont a süllyesztett megoldást illeti, ez olcsóbb, és gyorsabb a kivitelezése. Itt azonban a benne található víz 15-20 cm-rel a perem magassága alatt van, így zártabb érzetet kelt. Egy kicsivel talán több törődést és ápolást igényel, de még így is sokkal jobb, mintha nem lenne.

Teljes körű kivitelezést vállalunk!

Mi mindig a nehezebb, ámde szebb utat választjuk annak érdekében, hogy a medence valóban az Ön tervei alapján készüljön el. A készre gyártott típusok hátránya, hogy adott a méret, a mélység, az anyag, valamint a burkolat.

A fóliás vagy csempézett medencék esetében azonban számos lehetősége van személyre szabni a kertet és az udvart. Pontosan olyan lesz a terv, amit Ön megálmodott, amire már régóta vágyik. Bízza ránk a teljes kivitelezést, így egyetlen kompromisszumra sem lesz szüksége.

A medence bárhová kerülhet, bármilyen alakot, formát, mélységet felvehet, a mérete is pontosan olyan lesz, amit elképzelt, amit ideálisnak tart a kertben. Emellett olyan látványelemeket választhat, amire valóban szüksége lesz, amiket teljes mértékben ki tud használni. A medencéje garantáltan hosszú évekig gondozásmentes lesz. Önnek csupán a vízre kell ügyelnie, azzal kell törődnie, néha megtisztítania.

Miért fogja imádni a saját medencét?

Mert itt már nincs szükség engedélyre, így csak el kell döntenie, hogy hova és mekkorát szeretne építtetni. Biztosak vagyunk abban, hogy a medence felejthetetlen élményt nyújt majd a családja számára, ha elkészült. Kiváló választás, ha nappal szeretne benne csobbanni egyet, de bármikor relaxálhat és nézheti a gyerekeket, ahogy önfeledten szórakoznak.

Ha pedig esti csillagnézésről van szó, akkor gondoljon csak bele, hogy mennyivel jobb érzés ezt a saját medencéjéből megtenni. Meghitt, közös pillanatokban nem lesz hiány. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi személyre szabott árajánlatot készítünk az Ön számára!