Medence felújítás és karbantartás

Ne szabad elhanyagolni a medence karbantartását, gondoskodni kell róla az időszakos szervizeléssel. Bízza ránk a munkát!

Műanyag medence

Bízzon meg bennünket a medencéje karbantartásával!

A medencetulajdonosok körében gyakran problémát jelent annak karbantartása, felújítása, valamint a szervizmunkák elvégzése. Ez a legtöbb esetben abból adódik, hogy nincs rá idő, a családban senki sem rendelkezik kellő szaktudással. Van azonban egy jó hírünk! Az Ecopool szolgáltatásainak hála már ezekkel a feladatokkal is megbízhat bennünket. Nincs többé algás víz, lerakódás okozta károk, sem nehéz felújítás, időigényes szervizelés.

Hazánkban egyelőre nem túl sok céget talál, aki régi medencék felújításával foglalkozik. Ennek fő oka, hogy a feladat nem egyszerű, bár számunkra nem is lehetetlen.

Amennyiben adott a lehetőség, vett egy új családi házat, amihez tartozik egy régebbi típusú medence, akkor fontos, hogy azt használhatóvá és esztétikussá tegye. Cégünk ebben nyújt segítő kezet, hiszen a fő profilunkba a gépészeti felújítás, valamint a teljes gépészeti átalakítás is beletartozik.

A felújítás során több problémával is találkozhatunk, mint a fólia vízzáróságának megszűnése, a burkolat leválása, valamint a fagyás okozta károk. Gyakran a gépészeti csövek sincsenek abban az állapotban, hogy azok használhatóak legyenek, a gépészeti rendszer egy idő után elöregedik.

Ilyenkor cserére van szükség, amit mi pillanatok alatt megoldunk az Ön számára.

Szervizelés és a fólia cseréje

Amennyiben a medence homokszűrős rendszerrel van felszerelve, azt rendszeresen karbantartották, akkor 10-15 évig biztosan nincsen vele probléma. A karbantartás hiánya azonban 3 év alatt is tönkremehet, szervizelni, esetleg cserélni kell azt.

Mi tudjuk, hogy mi a legjobb a családnak, hogyan és milyen formában lehet hatékonyan megoldani a felújítási munkálatokat.

Ha pedig a régi medencében cserélhető a fólia, akkor azt sem árt megújítani, hiszen az elöregedett változat könnyen tönkre tud menni.

Szerencsére megannyi színben és mintázatban elérhetőek, így könnyen találhat az igényeihez és a kert stílusához passzoló változatot.

Mikor érdemes felújítani?

A medence felújítását a legjobb az őszi időszakban elkezdeni, így tavaszra már teljes mértékben a rendelkezésére fog állni. A munka során megtörténik a medencében található víz tisztítása porszívózással, valamint vegyszerezéssel együtt. Ez elengedhetetlen annak érdekében, hogy a benne található víz mindig kristálytiszta legyen. Amennyiben ez elmarad, elhanyagolja, akkor könnyen lehet, hogy a szennyezettség olyan mértékűvé válik, amit már csak vízcserével lehet orvosolni.