Teherbíró és járható medencefedés

Aquafloor: az automatikusan mozgatható modern megoldás. Egy gombnyomás, és kész a terasz, vagy jöhet a pancsolás.

Műanyag medence

Aquafloor: automatikusan mozgatható medencefedés

Amikor medence tervezéséről van szó, akkor célszerű már előre kiválasztani a medencefedés típusát. Az AquaFloor az egyik legexkluzívabbnak számító fedés a piacon, ami automatikusan mozgatható és rendkívül elegáns. A kimagasló tervezés, valamint az innovatív technológia fejlesztések révén az AquaFloor bármely otthon kertjében megállja a helyét. Segítő kezet nyújtunk, együtt határozzuk meg a pontos igényeket, specifikációkat. A csapatunk folyamatos együttműködésben lesz a tervezőjével és az építészével. Ezáltal biztos lehet abban, hogy azt kapja, amire régóta vágyott.

Miért az AquaFloor?

Mert a fejlesztés során különös figyelmet kap a hőszigetelés. A megtérülési idő a medence méretétől, valamint annak típusától függően 4-7 év, de ne feledje, hogy így jelentősen meghosszabbíthatja a fürdési szezont, minimalizálhatja az energiaveszteséget. A mozgatható medencefedés bármely kívánt fürdési magasságban megállítható, ezáltal akár a gyermek medence, de úszásra alkalmas felület is lehet. Zárt állapotában teraszként funkcionálhat. Egy gombnyomással a 2 méteres medence a kisgyermekek kedvenc pancsolójává varázsolható.

Milyen medence esetén jöhet szóba?

Az AquaFloor telepíthető süllyesztett vagy feszített víztükrű medencéhez, jelenleg 100 m2-es maximum felülettel. A beton medencéken kívül használható még polipropilén, valamint rozsdamentes acél medencébe is.

Válassza az Ecopool-t, válassza a minőséget és a biztonságot! Mi még a legextrémebb álmait is képesek vagyunk megvalósítani. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az automatikusan mozgatható medencefedés a kezdetektől a befejezésig a szakembereink kezében van, akik a teljes folyamatot végig fogják kísérni.

Milyen típusai léteznek?

  • AquaFloor Comfort nettó 80.000 Euro-tól
  • AquaFloor Premium nettó 110.000 Euro-tól

A különbség csupán a teherbírásban jelentkezik. A Comfort 50 kg/m2-t bír el, ami elegendő lehet ahhoz, hogy zárt állapotban biztonságosan járjon és keljen rajta. Ez a megoldás viszont nem lesz elég akkor, ha teraszként vagy rendezvények helyszíneként szeretné használni.

Ebben az esetben a Premium modellre lesz szüksége, ami 200 kg/m2 terhelési kapacitással rendelkezik. Ez a megoldás PCL vezérléssel irányítható, távolról monitorozható.

Amennyiben a fedés teljesen bezáródik, a medence eltűnik a láthatárról. Lehetővé téve ezzel, hogy visszaszerezzük a medence által elfoglalt teret, átalakítva azt egy mutatós terasszá, esetleg fogadóteremmé.

Miért az Ecopool medencefedés?

Mert mi kizárólag minőségi anyagokkal, innovatív fedési megoldásokkal dolgozunk. Az AquaFloor esetében például az alacsony feszültségen működő elektromos meghajtás egyszerűen, nyomógombokkal vezérelhető. Emellett a telepítést teljeskörűen cégünk végzi el az Ön és családja számára. Az éves karbantartásokat és az ellenőrzéseket is nyugodtan ránk bízhatja. Csak annyi dolga lesz, hogy kiélvezze az AquaFloor nyújtotta esztétikát és kényelmet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi egyedi, személyre szabott árajánlatot készünk Önnek. Bízza ránk a munkát, hogy időt és energiát spóroljon.