Biztonsági medencefedés

Aquaguard: 100% biztonság az egész Család és háziállatok számára egyaránt. Automata működés, több féle szín. Kérje Ön is!

Műanyag medence

Aquaguard: biztonsági medencefedés
és medencetakaró ponyva

Aquaguard: biztonsági medencefedés és medencetakaró ponyva

Az Aquaguard egy elfordítható kulcsos kapcsolóval vagy érintőkijelzővel irányítható, így véletlenül sem történhetnek balesetek. A legfőbb célja a család védelme. Tökéletes választás tehát azok számára, akiknél kisgyermek vagy háziállat van, akik teljes biztonságban szeretnék tudni a környezetüket, akkor is, ha távol vannak tőlük.

Miért az Aquaguard fedés a tökéletes választás?

  • Mert 100%-os biztonságot nyújt a családtagok, a felnőttek, a gyerekek, valamint a háziállatok számára.

  • Mert a beépített változata nem emelkedik a ki a medence síkjából.

  • Mert meglévő medencékhez, utólag is telepíthető.

  • Mert automata működésű és könnyen tisztán tartható.

  • Mert így garantáltan tisztább lesz a víz, csökken a párolgás veszélye, és a hőveszteség.

  • Mert több színben elérhető.

A medencefedés emellett tisztán tartja a vizet a lehulló falevelektől és a különféle szennyeződésektől. Kiváló megoldás nyaralókba és hétvégi házakba egyaránt. Válassza az Aquaguardot és mi megvalósítjuk az Ön álmát!

Az Aquaguard medencefedés típusai

Föld feletti biztonsági takaróponyva

Ez a megoldás tökéletes választás a meglévő medencék takarására. A gördülő mechanizmust egy fa borítás rejti el, így nem látszik, tökéletesen illeszkedik a környezetébe. Az eloxált alumínium sín a medence oldalán a burkolaton rögzítve vezeti a szövetet a mozgás közben.

A beépített biztonsági medencefedésnek 2 típusa van:

Diszkrét és esztétikus. A fedés kamrájának fedlapja teljesen egy síkba kerül a burkolattal. A fedlap készülhet kőből vagy fából egyaránt.

Az előbbivel szemben a megemelve telepíthető kizárólag medence építés vagy felújítás során jöhet szóba. A hidraulikus mechanizmus a medence mögötti kamrába kerül. Ennek borítása lehet kő és fa. Itt azonban egy vízelvezető túlfolyót is kell telepíteni a víz és az esővíz elvezetéséhez. A kamra fedlapja a tartókon van rögzítve, amik 70 cm-ként kerülnek elhelyezésre.

Milyen anyagból készül az Aquaguard medencetakaró ponyva

Az Aquaguard egy 580g/m2-es üvegszál erősítésű PVC anyagból gyártott, UV-álló réteggel ellátott, biztonsági medencefedés. Ennek a megoldásnak hála a medence nyitása és zárása pillanatok alatt megtörténik.

Az anyag 7 különféle színben elérhető, így tökéletesen illeszkedik a terasza, kertje színvilágához. Az alumínium sínek 25 mikron vastagon eloxáltak, ami korrózióállóvá teszi őket. Egy hidraulikus szivattyúval működik, mindezt megbízhatóan, tartósan, és biztonságosan.

A tisztíthatóság és a karbantartás

A fedés pár másodperc alatt hermetikusan lezárja magát, ezáltal semmi esélye, hogy a levelek vagy más szennyeződések bejussanak a medencébe. Az összes szennyeződés könnyen letörölhető, a felülete egyszerűen tisztítható. Az anyagának hála nem ereszti át a szennyeződést és a fényt, ezáltal gátolja az alga képződést. Ennek eredménye, hogy sokkal kevesebb tisztításra és fertőtlenítésre lesz szükség.

A karbantartás szintén ennyire egyszerű. A kopásra érzékeny és arra hajlamos részeket évente két alkalommal érdemes ellenőrizni. Ezt megteheti a tavaszi nyitás és a téli zárás előtt. Ilyenkor mindenképpen szükséges a medencefedés kamrájának, anyagának, és sínjének kitakarítása. A javasolt kötelet pedig 3 évente cserélni szükséges. A hidraulikus hajtómű olajszintjét minden évben legalább egy alkalommal ellenőrizni kell.

A téliesítés során az Aquaguard téli takaróként használható abban az esetben, ha a vízszint a téli időszakban nem változik. Minimális áramlást biztosít a fagyás kockázatának elkerülése érdekében. Ha azonban a vízszintet csökkentenünk kell, az Aquaguard szövete feltekerve marad a kamrában, amíg a medencét a tél után újra fel nem töltjük tiszta vízzel.

Ez az egyik legbiztonságosabb medencefedés a piacon – ha nem a legbiztonságosabb. A víz felhajtóereje és az üvegszál erősítésű anyag remek tulajdonságaik miatt lehetővé teszik, hogy a gyerekek, a felnőttek, valamint a háziállatok is könnyen átsétáljanak a medencén.

A fedés fontos tartozéka továbbá az esővíz szivattyú, amely eltávolítja a fedésen felgyülemlett csapadékot. Az Aquaguard automatikusan záródik, nincs hozzá szükség külső beavatkozásra. Megfelel a legszigorúbb európai, francia NF P 90-308 szabványnak.

A fedés használata minimalizálja a párolgást. Napközben a medence enyhén felmelegszik a napfény által generált hő révén. Ez a hőtermelés nem hasonlítható össze egy szivattyús vagy egy napkollektoros fűtéssel.

A működés kapcsán a szövetet Kevlar® kötelek vezetik az alumínium síneken keresztül. A nyitáskor a fedés egy csévélőre tekeredik fel. Ezt irányítani a már említett kulcsos kapcsolón vagy az érintőképernyőn keresztül lehet.

A cégünk 3 éves teljes fedésgaranciát biztosít a medencefedés számára. Az átlagos élettartama 10-12 év is lehet, de ez nagyban függ az UV-sugaraktól, a karbantartástól, valamint a vízkezeléstől.

Amennyiben fontos az Ön számára a családjának a biztonsága, a medence megfelelő karbantartása, akkor válasszon minket. Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma és mi személyre szabott árajánlatot készítünk Önnek! Bízza ránk a munkát, így bőven akad ideje a fürdésre és a pihenésre.